Botilbud

Bo tilbud

Bo tilbud

Døgntilbuddene Rabu, Bøge Alle 1-3-5-7-9 er indrettet i røde et-plans huse, som er sammenbyggede således 1-3-5 og 7-9. Der er have/legeplads til hver enhed og en sansesti forbinder legepladserne. Husene er beliggende i et naturskønt område med gåafstand til Ribe centrum.

Hver enhed er indrettet individuelt under hensyn til de børn og unge, som bor der. Alle har eget værelse indrettet efter den enkelte og i samarbejde med forældrene. Der er fælles badeværelser, køkken og opholdsstue. Vi lægger vægt på, at enhederne er indrettet, så der er rart at være. Og at der er mulighed for de aktiviteter, som tilgodeser de børn og unge, der bor der.

Alle har mulighed for efter aftale at benytte fællesfaciliteter for enhederne.

Der er faciliteter til leg, aktiviteter, sansning, computer, træning, arrangementer, forældrebesøg og sanserum.

Udover dette har enhederne busser, biler og cykler til rådighed, så man kan komme på forskellige ture ud af huset.

Aflastning og kollegium er indrettet i et to etagers hus med delvist udnyttet parterreplan i en lille landsby, Tarp udenfor Esbjerg. Der er have/legeplads indrettet efter børnenes/de unges behov.

Aflastningen er indrettet i stueetagen med 12 værelser opdelt i tre grupper. Hver gruppe rummer 4 værelser, 2 badeværelser og anretningskøkken/spise og opholdsrum. Lokalerne er indrettet så de så vidt muligt tilgodeser børnenes og de unges individuelle behov. I stueetagen er desuden funktionskøkken, kontorer og mødelokale.

Kollegiet er indrettet på 1. salen med 8 værelser opdelt i to grupper. Hver gruppe rummer 4 værelser med tekøkken og eget badeværelse, samt fælles madlavningskøkken og opholdsstue.

Parterreplanet indeholder fælles faciliteter for hele bygningen, såsom mødelokale, personalerum, vaskeri og depoter. I parterreplanet er der desuden faciliteter til kommunens fysio- og ergoterapeuter.